Studiu geotehnic in Bradu, Ag

Proiectare geotehnica realizata de specialisti.
Studiu geotehnic cu verificare la cerinta Af.

Vrei documentele livrate la timp si transparenta totala pe doata durata proiectului?
Cauti o firma serioasa si responsabila care executa forajul la ziua si ora stabilita?

Colaboratorii nostri

str Livezilor Bradu, Ag
foraj realizat pentru parc str livezilor din sat Geamana

Proiecte realizate in parteneriat cu primaria Comunei Bradu

Reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehicule de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: statii de reincarcare pentru vehicule electrice in localitati.
PARC STRADA LIVEZILOR
probe laborator strada livezilor
MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE ȘI STRĂZI ÎN COMUNA BRADU, SATELE GEAMĂNA ȘI BRADU, JUDEȚUL ARGEȘ
MODERNIZARE DRUMURI COMUNALE ȘI STRĂZI ÎN COMUNA BRADU, SATELE GEAMĂNA ȘI BRADU, JUDEȚUL ARGEȘ

Studii geotehnice aferente documentatiilor de urbanism: P.U.G. / P.U.Z. / P.U.D.

Studii geotehnice D.A.L.I. / D.T.A.C/.  P.Th.

Realizam studii geotehnice aferente fazelor D.A.L.I.; D.T.A.C. sau P.Th.

Studii geotehnice S.F.

Realizam studii geotehnice necesare in faza de studiu de fezabilitate (S.F.) sau prefezabilitate pentru proiecte de investitii publice aferente cailor de comunicatie, retelelor de utilitati si altele asemenea.

Studii geotehnice Parcuri Fotovoltaice

Realizam studii geotehnice pentru proiecte publice si private de construire parcuri fotovoltaice, centrale solare, conform celor mai ridicate exigente, conform legislatiei nationale.
Ce oferim

Documentatii geotehnice personalizate cazului dvs - studiu geotehinic

Lucram împreuna cu dumneavoastra pentru a elabora un studiu geotehnic adaptat la nevoile clientului si la realitatea din teren.
Vă punem la dispoziție diferite tipuri de studii, fiecare dintre acestea oferindu-va o mai bună înțelegere a amplasamentului, a riscurilor și a soluțiilor de proiectare, astfel încât ele să poată fi implementate eficient și corect în timpul construcției.

Studiile geotehnice realizate de noi în conformitate cu normativul NP 074 / 2023 permit determinarea litologiei solului, a parametrilor fizico-mecanici ai acestuia, adancimii apei subterane (panzei freatice), daca este cazul, determinarea presiunii conventionale de baza recomandate, precum si solutii de  fundare, adancimea de fundare pentru constructii noi.
pret studio geo

Cat costa un studiu geotehnic in com. Bradu?

Costul unui studiu geotehnic în zona Bradu Ag. poate varia în funcție de mai mulți factori cum ar fi:
Dimensiunea și complexitatea proiectului: Proiectele mai mari și mai complexe pot necesita un efort de cercetare și analiza mai mare, ceea ce poate duce la costuri mai ridicate.

Accesibilitatea terenului: Daca terenul este greu accesibil sau necesită echipamente speciale pentru a efectua studiul geotehnic, acest lucru poate adauga costuri suplimentare.

Cerințele speciale ale proiectului: Daca proiectul necesita teste suplimentare, cum ar fi teste de rezistența a solului sau analize geofizice, acestea pot crește costurile studiului geotehnic.

Pentru a afla costurile exacte pentru un studiu geotehnic în comuna Bradu, este recomandat sa ne  contactați pentru a discuta cerintele proiectului dvs. Astfel, va putem oferi o evaluare detaliata a costurilor în funcție de nevoile dvs. specifice.
Foreza studii geotehnice
studiu geotehnic in Bradu Ag.

Particularitati ale zonei Bradu legate de studii geotehnice

Comuna Bradu din judetul Arges este o zona cu caracteristici geologice distincte, care implica anumite particularitati semnificative atunci cand se desfasoara studii geotehnice. Aceste particularitati trebuie luate in considerare pentru a asigura proiectarea si constructia adecvata a structurilor in aceasta regiune. Iata cateva dintre aspectele cheie care definesc zona Bradu din perspectiva studiilor geotehnice:

Caracteristici geologice variate: Bradu se afla intr-o regiune caracterizata de o diversitate geologica semnificativa. De-a lungul zonei pot fi intalnite roci sedimentare, roci vulcanice, argile, nisipuri si pietrisuri. Aceasta varietate geologica poate afecta comportamentul solului si conditiile geotehnice in diferite parti ale comunei.

Existenta aluviunilor: O particularitate importanta a zonei Bradu este prezenta raului Arges, care poate provoca aluviuni si depuneri de sedimente in timpul ploilor abundente sau topirii zapezilor. Aceste aluviuni pot influenta stabilitatea terenului si trebuie sa fie luate in considerare in studiile geotehnice.

Variabilitatea nivelului apei subterane: Nivelul apei subterane in zona Bradu poate varia semnificativ in functie de sezon si conditiile meteorologice. Aceasta variabilitate poate afecta capacitatea de incarcare a solului si poate duce la probleme de drenaj si stabilitate pentru proiectele de constructie.

Risc seismic: Zona Bradu se afla intr-o zona seismica moderata, iar acest factor trebuie sa fie luat in calcul in evaluarea geotehnica a terenului. Studiile geotehnice trebuie sa evalueze capacitatea structurilor de a rezista la seisme si sa ofere recomandari pentru consolidarea si protectia acestora.
testimoniale clietni
ce spun clientii nostri

Esti pe maini bune

Suntem o echipă de ingineri geotehnicieni profesioniști cu peste 10 ani de experiență în realizarea de studii geotehnice și studii de sol. Va oferim o prima consultanta de specialitate GRATUITĂ pentru a ajuta la succesul proiectului dumneavoastră.

Experienta avuta cu Urban Geo CAD a fost una placuta, oamenii stiu ce fac si livreaza la timp ce au promis.

Doana Florin Claudiu, manager Dacim Fusion Construct

Colaborarea cu ei a fost una exemplara, recomand cu incredere serviciile Urban Geo Cad

Posirca Liviu Eugen, Primar Comuna Vulturesti, Arges

Experienta dovedita, profesionisti in domeniu, vorbe nu fapte!

Ing. Florescu Georgian, High Quality Engineering S.R.L

forare studiu geotehnic

Intrebari frecvente despre
studiul geotehnic

Studii geotehnice
  • strada Victoriei, nr. 12B, complex Central, Corp A, et. 1, camera 3, mun. Pitesti, jud. Arges
  • 0774615260
  • contacturbangeocad@gmail.com
Lun – Vin: 9 AM – 5 PM
Sam – Dum: Inchis
Harta Locatie Proiectare Geotehnica Pitesti