Studiu geotehnic in Costesti

Proiectare geotehnica realizata de specialisti.
Studiu geotehnic cu verificare la cerinta Af.

Vrei documentele livrate la timp si transparenta totala pe doata durata proiectului?
Cauti o firma serioasa si responsabila care executa forajul la ziua si ora stabilita?

Colaboratorii nostri

Studii geotehnice aferente documentatiilor de urbanism: P.U.G. / P.U.Z. / P.U.D.

Studii geotehnice D.A.L.I. / D.T.A.C/.  P.Th.

Realizam studii geotehnice aferente fazelor D.A.L.I.; D.T.A.C. sau P.Th.

Studii geotehnice S.F.

Realizam studii geotehnice necesare in faza de studiu de fezabilitate (S.F.) sau prefezabilitate pentru proiecte de investitii publice aferente cailor de comunicatie, retelelor de utilitati si altele asemenea.

Studii geotehnice Parcuri Fotovoltaice

Realizam studii geotehnice pentru proiecte publice si private de construire parcuri fotovoltaice, centrale solare, conform celor mai ridicate exigente, conform legislatiei nationale.
Ce oferim

Documentatii geotehnice personalizate cazului dvs - studiu geotehinic

Lucram împreuna cu dumneavoastra pentru a elabora un studiu geotehnic adaptat la nevoile clientului si la realitatea din teren.
Vă punem la dispoziție diferite tipuri de studii, fiecare dintre acestea oferindu-va o mai bună înțelegere a amplasamentului, a riscurilor și a soluțiilor de proiectare, astfel încât ele să poată fi implementate eficient și corect în timpul construcției.

Studiile geotehnice realizate de noi în conformitate cu normativul NP 074 / 2023 permit determinarea litologiei solului, a parametrilor fizico-mecanici ai acestuia, adancimii apei subterane (panzei freatice), daca este cazul, determinarea presiunii conventionale de baza recomandate, precum si solutii de  fundare, adancimea de fundare pentru constructii noi.
pret studio geo

Cat costa un studiu geotehnic in Costesti?

Daca sunteti interesati de un studiu geotehnic in zona Costesti din judetul Arges, este important sa luati in considerare costurile asociate cu acest serviciu. In general, costul unui studiu geotehnic poate varia in functie de mai multi factori, inclusiv dimensiunea si complexitatea proiectului dumneavoastra.

In ceea ce priveste Costesti, preturile pentru un studiu geotehnic pot fi influentate de urmatorii factori:

Tipul si dimensiunea constructiei - in general, cu cat constructia este mai mare si mai complexa, cu atat costul unui studiu geotehnic va fi mai mare.

Accesibilitatea terenului - daca terenul este greu accesibil sau necesita echipamente speciale pentru a fi evaluat, acest lucru poate afecta si costul studiului geotehnic.

Timpul necesar pentru a finaliza proiectul - daca aveti nevoie de un raport de studiu geotehnic in scurt timp, acest lucru poate afecta si costul serviciului.
Foreza studii geotehnice

Proiecte realizate in Costesti

Amplasament Fundatura berzei, Costesti, Arges
CONSTRUIRE LOCUINTA in oras Costesti, strada Fundatura Berzei, F.N
CONSTRUIRE LOCUINTA in oras Costesti, strada Fundatura Berzei, F.N
amplasament Costesti
DESFIINTARE CONSTRUCTII EXISTENTE, CONSTRUCTIE LOCUINTA P+M SI ANEXA GOSPODAREASCA
in oras Costesti, calea Alexandriei, nr. 73, jud. Arges
forare studiu geotehnic in Costesti Ag

Particularitati ale zonei Costesti legate de studii geotehnice

Zona Costesti din judetul Arges prezinta anumite particularitati care trebuie luate in considerare atunci cand se efectueaza un studiu geotehnic. Aceste particularitati includ:

Tipul de sol - zona aceasta este cunoscuta pentru solurile argiloase si nisipoase, care pot necesita o evaluare mai atenta in ceea ce priveste stabilitatea si capacitatea portanta.

Riscul de alunecari de teren - din cauza topografiei si a solurilor specifice zonei, exista un risc mai mare de alunecari de teren. Prin urmare, este important ca studiul geotehnic sa includa evaluarea acestui risc si recomandari pentru prevenirea acestora.

Nivelul apei subterane - nivelul apei subterane poate varia in functie de sezon si poate afecta capacitatea portanta a solului. Este important ca studiul geotehnic sa includa evaluarea nivelului apei subterane si recomandari pentru prevenirea problemelor asociate cu acesta.

Este important sa discutati cu un specialist in domeniul geotehnic pentru a obtine o estimare precisa a costurilor pentru proiectul dumneavoastra si pentru a lua in considerare particularitatile zonei Costesti din judetul Arges. Va stam la dispozitie pentru a va ajuta sa demarati proiectul dvs. de studiu geotehnic. Nu ezitati sa ne contactati!
testimoniale clietni
ce spun clientii nostri

Esti pe maini bune

Suntem o echipă de ingineri geotehnicieni profesioniști cu peste 10 ani de experiență în realizarea de studii geotehnice și studii de sol. Va oferim o prima consultanta de specialitate GRATUITĂ pentru a ajuta la succesul proiectului dumneavoastră.

Experienta avuta cu Urban Geo CAD a fost una placuta, oamenii stiu ce fac si livreaza la timp ce au promis.

Doana Florin Claudiu, manager Dacim Fusion Construct

Colaborarea cu ei a fost una exemplara, recomand cu incredere serviciile Urban Geo Cad

Posirca Liviu Eugen, Primar Comuna Vulturesti, Arges

Experienta dovedita, profesionisti in domeniu, vorbe nu fapte!

Ing. Florescu Georgian, High Quality Engineering S.R.L

forare studiu geotehnic

Intrebari frecvente despre
studiul geotehnic

Studii geotehnice
  • strada Victoriei, nr. 12B, complex Central, Corp A, et. 1, camera 3, mun. Pitesti, jud. Arges
  • 0774615260
  • contacturbangeocad@gmail.com
Lun – Vin: 9 AM – 5 PM
Sam – Dum: Inchis
Harta Locatie Proiectare Geotehnica Pitesti