Studiu geotehnic in Topoloveni

Proiectare geotehnica realizata de specialisti.
Studiu geotehnic cu verificare la cerinta Af.

Vrei documentele livrate la timp si transparenta totala pe doata durata proiectului?
Cauti o firma serioasa si responsabila care executa forajul la ziua si ora stabilita?

Colaboratorii nostri

Studii geotehnice aferente documentatiilor de urbanism: P.U.G. / P.U.Z. / P.U.D.

Studii geotehnice D.A.L.I. / D.T.A.C/.  P.Th.

Realizam studii geotehnice aferente fazelor D.A.L.I.; D.T.A.C. sau P.Th.

Studii geotehnice S.F.

Realizam studii geotehnice necesare in faza de studiu de fezabilitate (S.F.) sau prefezabilitate pentru proiecte de investitii publice aferente cailor de comunicatie, retelelor de utilitati si altele asemenea.

Studii geotehnice Parcuri Fotovoltaice

Realizam studii geotehnice pentru proiecte publice si private de construire parcuri fotovoltaice, centrale solare, conform celor mai ridicate exigente, conform legislatiei nationale.
Ce oferim

Documentatii geotehnice personalizate cazului dvs - studiu geotehinic

Lucram împreuna cu dumneavoastra pentru a elabora un studiu geotehnic adaptat la nevoile clientului si la realitatea din teren.
Vă punem la dispoziție diferite tipuri de studii, fiecare dintre acestea oferindu-va o mai bună înțelegere a amplasamentului, a riscurilor și a soluțiilor de proiectare, astfel încât ele să poată fi implementate eficient și corect în timpul construcției.

Studiile geotehnice realizate de noi în conformitate cu normativul NP 074 / 2023 permit determinarea litologiei solului, a parametrilor fizico-mecanici ai acestuia, adancimii apei subterane (panzei freatice), daca este cazul, determinarea presiunii conventionale de baza recomandate, precum si solutii de  fundare, adancimea de fundare pentru constructii noi.
pret studio geo

Cat costa un studiu geotehnic in Topoloveni?

Exista mai multi factori care pot influenta pretul unui studiu geotehnic in Topoloveni. Iata cateva dintre acesti factori:

Dimensiunea si complexitatea proiectului: Cu cat proiectul este mai mare si mai complex, cu atat va fi nevoie de mai multe investigatii si teste geotehnice. Acest lucru poate duce la cresterea costului studiului geotehnic.
Tipul de sol si caracteristicile terenului: Diferite tipuri de sol pot necesita diferite metode de investigare si teste speciale. De asemenea, caracteristicile terenului, cum ar fi prezenta apelor subterane sau a unor formatiuni geologice specifice, pot necesita investigatii suplimentare si pot influenta costul studiului.
Accesibilitatea si amplasarea proiectului: Daca proiectul se afla intr-o zona greu accesibila sau izolata, transportul echipamentelor si personalului poate fi mai dificil si costisitor. De asemenea, daca proiectul se afla intr-o zona cu conditii geologice complexe sau instabile, acest lucru poate necesita investigatii suplimentare si poate creste costul studiului.
Este important sa colaborati cu o firma specializata in geotehnica pentru a evalua toti acesti factori si a obtine o estimare precisa a costurilor pentru studiul geotehnic al proiectului din Topoloveni.
Foreza studii geotehnice
Studiu geotehnic Uzina Dacia Mioveni

Particularitati ale zonei Topoloveni legate de studii geotehnice

Zona Topoloveni din judetul Arges, situata in apropierea localitatii Mioveni, prezinta anumite particularitati relevante in ceea ce priveste studiile geotehnice. Aceste particularitati sunt esentiale pentru o intelegere completa a mediului geotehnic din zona si pentru a asigura realizarea unor studii precise si fiabile.
1. Compozitia solului
Solul din zona Topoloveni este caracterizat de o compozitie diversificata, care poate include argila, nisip, pietris sau roci sedimentare. Aceasta varietate a compozitiei solului poate influenta rezistenta si stabilitatea terenului, precum si capacitatea de drenaj a acestuia.
2. Nivelul freatic
Nivelul freatic reprezinta adancimea la care se gaseste apa subterana in sol. In zona Topoloveni, nivelul freatic poate varia in functie de perioada anului si de precipitatiile inregistrate. Cunoasterea nivelului freatic este esentiala pentru proiectarea adecvata a fundatiilor si a sistemelor de drenaj.
3. Riscul seismic
Zona Argesului este situata intr-o zona seismică, fiind supusă unui risc seismic moderat. Studiile geotehnice efectuate in zona Topoloveni trebuie sa tina cont de acest aspect si sa ofere informatii precise privind comportamentul solului in cazul unui cutremur.
4. Topografia terenului
Topografia terenului din aceasta zona poate varia semnificativ, cu zone plane si zone cu pante accentuate. Aceste diferente topografice pot influenta modul in care solul se comporta sub incarcare si pot afecta proiectarea si construirea structurilor.

Proiecte studii geotehnice in Topoloveni

CONSTRUIRE CENTRALA ELECTRICA SOLARA CU PANOURI FOTOVOLTAICE, CONSTRUCTII CONEXE SI ECHIPAMENTE TEHNOLOGICE, SISTEMATIZARE VERTICALA SI IMPREJMUIRE TEREN
orasul Topoloveni, str. Depozitelor, pct. ,,Romstal”, jud. Arges
Prelevare proba de sol
Sondaj electric vertical
orasul Topoloveni, str. Depozitelor, pct. ,,Romstal”, jud. Arges
parametrii fizici ai terenului
testimoniale clietni
ce spun clientii nostri

Esti pe maini bune

Suntem o echipă de ingineri geotehnicieni profesioniști cu peste 10 ani de experiență în realizarea de studii geotehnice și studii de sol. Va oferim o prima consultanta de specialitate GRATUITĂ pentru a ajuta la succesul proiectului dumneavoastră.

Experienta avuta cu Urban Geo CAD a fost una placuta, oamenii stiu ce fac si livreaza la timp ce au promis.

Doana Florin Claudiu, manager Dacim Fusion Construct

Colaborarea cu ei a fost una exemplara, recomand cu incredere serviciile Urban Geo Cad

Posirca Liviu Eugen, Primar Comuna Vulturesti, Arges

Experienta dovedita, profesionisti in domeniu, vorbe nu fapte!

Ing. Florescu Georgian, High Quality Engineering S.R.L

forare studiu geotehnic

Intrebari frecvente despre
studiul geotehnic

Studii geotehnice
  • strada Victoriei, nr. 12B, complex Central, Corp A, et. 1, camera 3, mun. Pitesti, jud. Arges
  • 0774615260
  • contacturbangeocad@gmail.com
Lun – Vin: 9 AM – 5 PM
Sam – Dum: Inchis
Harta Locatie Proiectare Geotehnica Pitesti